Bezig met laden...

Nieuwbouw

Vanaf dag één stappen we mee in uw idee, in jullie plannen. We denken mee na over alle praktische zaken en zorgen ervoor dat in uw nieuwbouw en uw nieuwbouwproject alles vlot verloopt.

Dat noemen ze dan bouwen zonder zorgen. Onze service en klanttevredenheid is dan ook ruim bekend.

Onze ervaring zorgt niet enkel voor juiste materiaalkeuzes en bouwadvies voor uw ideale invulling in het (bouw)project, Theuns & Zn zorgt voor een goeie planning en begeleidt de zaken die u liever uit handen geeft. 
En vrijblijvend staan we open om al uw vragen op voorhand te beantwoorden.


Totaalafwerking

We zetten de puntjes op alle i's

Met een vaste hand leggen we letterlijk de laatste hand aan uw project, want soms wegen de laadste loodjes het zwaarst. Daarenboven zijn onze vakmannen uiterste bekwaam om de kleinste details tot in de perfectie af te werken. 

Ook voor grotere totaalafwerking zitten we even samen rond uw plannen - of samen met de architect - om tot een mooi resultaat te komen. Geen project ligt ons ongelegen.


Renovatie

Van de eerste container met puin tot de laatste likjes verf

Wij van G. Theuns & Zn hebben een smetteloze reputatie en hebben ondertussen in de grote regio van Kalmthout en Antwerpen talloze renovatieprojecten afgewerkt. Van de kleinste terrasaanleg tot immense verbouwingen.

Met een service op maat gaan we mee in uw ideeën en zo kunt u een beroep doen op onze service voor kleine projecten, stukken van renovaties te begeleiden, of alles van A tot Z af te werken. Aan u blijft de keuze.


Kleine werken & onderhoud

We gaan voor steeds voor de breedste glimlach. Zowel bij u, als bij ons.

Ook in een service-na-verkoop blinken we uit. Zo nemen we het onderhoud van verschillende zaken op ons: rioolonderhoud, nazicht technische installaties, sanitaironderhoud en veel meer.

En komen er tijdens die onderhoudswerken gebreken aan het licht, dan zorgen we meteen dat die kleine werken snel worden opgelost. Zo kunt u zonder zorgen rekenen op de expertise van G. Theuns & Zn.


Advies & coördinatie

Van A tot Z kunnen we alles begeleiden. Zo kunt u verbouwen zonder zorgen.

De ervaring binnen ons bedrijf staat ons toe in nagoeg alle projecten inzicht te verlenen zodat u onder andere van materiaalkeuzes op ons advies kunt vertrouwen. Omdat we de nieuwste trends in de gaten houden, kunnen we ook daar een partner zijn in uw zoektocht naar goede oplossingen.

Als extra kunnen we eveneens de coördinatie van deelprojecten of gehele opdrachten op ons nemen. Zo kunnen alle werken naadloos op elkaar aansluiten en kunt u een belangrijke tijdswinst behalen. Liever zelf de touwtjes in handen? Ook dan staan we u graag bij.