Bezig met laden...

(in onderaanneming)

Dit oude pakhuis had dringend een facelift nodig!

Het was niet altijd even gemakkelijk om dit te realiseren vanwege het plaatsgebrek maar met de nodige vergunningen en parkeerverbod is dit zeker realiseerbaar geworden. Wij hebben dit gebouw terug opgewaardeerd door eerst een paar nieuwe betonnen vloerlagen te plaatsen als basis met daarop de nodige indelingen van trap/liftkoker.

Voor de indeling binnen is er bewust gekozen door de architecten om deze ruimte open te laten om het karakter van dit gebouw binnen niet te verliezen. Buiten de achtergevel, die in oorspronkelijk staat is gebleven, hebben wij aan de voorgevel, die er niet meer was, terug een kwalitatieve gevelsteen geplaatst met de nodige isolatie erbij. De gevel werd bewust niet opgevoegd om zijn karaktervol uitzicht te bewaren.

Wederom hebben wij dit project gerealiseerd door wekelijkse werfvergaderingen die alle onduidelijkheden of verrassingen oplosten. Vanwege een tijdgebrek bij de hoofdaannemer zijn wij in overeenstemming met de betrokken partijen dit project gestart. Door deze samenwerking heeft de klant toch op de gewenste tijd zijn project gerealiseerd zien worden.